Wie ben ik

 

Ik ben Marije Yolanda van der Meulen – Adgastvrouw Marijeema. Geboren in juni 1982 te Joure.Gelukkig getrouwd en heb 3 gezonde kinderen. Van vroeger uit wilde ik al in de Horeca. Gelijk na de basisschool ben ik in Leeuwarden gaan studeren en heb daar de bak en vakschool gedaan. Eerst wilde ik kok worden, maar heb toch de keuze gemaakt om gastvrouw te worden.

Vanaf mijn 16e ging ik gelijk aan het werk en deed mijn studie ernaast. In mijn loopbaan ben ik begonnen in een wegrestaurant en ben hierna steeds een stapje hogerop gegaan. Hierbij heb ik o.a. gewerkt in een 4-sterrenhotel en een restaurant met een Michelin ster in het midden van het land. Hierna in culinaire restaurants in Friesland. Naast het werk heb ik een Hbo studie Masterclass Gastheerschap gevolgd.

Nu al bijna 8 jaar werkend in een 4-sterrenhotel in Legemeer, waar ik bijna alle mogelijke functies heb bekleed. Van gastvrouw, receptioniste en ontbijtmedewerkster tot operationeel supervisor. Een hardwerkende en serieuze gastvrouw. Genoeg ervaring voor wat nieuws. Mijn hobby is lekkere culinaire hapjes maken onder het genot van een goed glas wijn. Het lijkt mij daarom leuk om deze ervaring met anderen te delen. Gasten die een feestje willen geven, maar zelf de drukte er niet van willen hebben, wil ik assisteren aan huis.